Woningkenmerken

Deze rug aan rug gebouwde starterswoningen hebben verrassend veel leefruimte! De woning telt drie verdiepingen met de keuken en de berging op de begane grond, de woonkamer op de eerste verdieping en twee slaapkamer en een badkamer op de tweede verdieping.

ALGEMEEN
Deze energiezuinige woningen liggen op een ideale plek voor starters aan een gezellig en sfeervol hof. De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van het dak, de vloer en de gevels. CO2 gestuurde ventilatie, een hoog rendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond zorgen voor een hoge energieprestatie met energielabel A+/EPG 0,60. Optionele uitbreiding van de keuken (ca 2,50 m x 5,10 m) op de begane grond behoort tot de mogelijkheden waardoor tevens een balkon mogelijk wordt op de eerste verdieping met tuindeuren vanuit de woonkamer en een balkonhek.

BEGANE GROND
De begane grond is voorzien van een open keuken (standaard geen keukeninrichting voorzien), een berging en openslaande tuindeuren naar de voortuin.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer die uitgebreid kan worden met openslaande deuren en een balkonhek.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping bevat twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

BERGING
Bij iedere woning hoort een gemetselde berging van ongeveer 5,6 m2.

VOORTUIN
De voortuin biedt de mogelijkheid tot uitbreiding van de keuken.

PARKEREN
Naast de woningen ligt een parkeergelegenheid voor gemeenschappelijke gebruik met een voor de woning aangewezen eigen parkeerplaats. Bezoekers kunnen parkeren op en langs de openbare weg.

Technische beschrijving

Download

Details en prijs

Impressie


Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden