Woningkenmerken

Deze praktisch ontworpen levensloopbestendige woningen hebben een gebruiksoppervlak van ongeveer 90 m2 op percelen vanaf 182 m2. De woningen hebben op de begane grond een ontvangsthal, toilet, woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer. Aan de achterzijde is een leuke patiotuin aanwezig met berging. De zolder is naar eigen inzicht in te richten waarbij een extra slaapkamer of een hobbykamer tot de mogelijkheden behoort. 

ALGEMEEN 
De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie van het dak, de vloer en de gevels. CO2 gestuurde ventilatie, een hoog rendement combi-ketel en vloerverwarming op de begane grond zorgen voor een hoge energieprestatie met energielabel A+/EPG 0,60. De woningen liggen in een beschermend en sfeervol woonhof op loopafstand van het centrum. 

BEGANE GROND 
Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken (geen standaard keukenrichting voorzien), een toiletruimte en een riante slaapkamer met aansluitend een mooi afgewerkte badkamer. 

ZOLDER 
De eerste verdieping is naar eigen wens in te richten waarbij een extra slaapkamer of hobbykamer tot de mogelijkheden behoort. 

BERGING 
Bij iedere woning hoort een gemetselde berging 

TUIN 
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een gezellige patiotuin. 

PARKEREN 
Parkeren vindt plaats op eigen terrein. Bezoekers kunnen parkeren op en langs de openbare weg. 

Technische beschrijving

Download

Details en prijs

Impressie


Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden