Uitnodiging 1e handeling sloop

Graag vertellen wij u via dit nieuwsitem meer over de voortgang rondom de sloop van de voormalige frikandellenfabriek Beckers. Daarnaast willen wij u graag uitnodigen voor twee bijzondere gebeurtenissen.

Asbestsanering en sloop
De asbestsanering is in de week vóór carnaval afgerond. Tijdens de carnavalsweek worden er geen werkzaamheden aan en bij de fabriek uitgevoerd. Vanaf 23 februari wordt de fabriek gedurende een periode van ongeveer 5 weken gesloopt tot 1 meter boven maaiveld. In de laatste week zal het vrijgekomen puin op de locatie zelf worden gebroken.

Wat betekent de sloop voor u?
In de periode van sloop en puinbreken komt er uiteraard stof vrij. Het kan dan ook gebeuren dat u tijdens betreffende periode extra stofvorming ervaart. Om dit zoveel mogelijk te beperken, wordt er tijdens de sloopwerkzaamheden bijgespoten met water.

Uitnodiging verplaatsen tongvarens
Op donderdag 29 januari worden de in de fabriek aangetroffen beschermde tongvarens uitgestoken. Dit gebeurt onder het toeziend oog van een ecoloog. De varens worden op zaterdag 31 januari om 10.00 uur ingemetseld/geplant in het Bijenmuurtje dat is gemaakt door IVN-leden. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Locatie: Tomveld, naast het IVN-gebouw.

Uitnodiging 1e sloophandeling wethouder Jansen
Op dinsdag 10 februari zal wethouder A. Jansen om 16.00 uur de 1e sloophandeling verrichten aan het fabrieksgebouw. Een memorabel moment waarbij u ook van harte welkom bent!

Heeft u vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsitem vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 040 – 233 39 25.


Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden