Informatieavonden Kapelkefhof 28 & 29 nov 2018

Save the date! Het was even stil rondom het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel, maar eind november vinden er twee informatieavonden plaats met betrekking tot de woningen en appartementen. 

Op het voormalig Beckers terrein, op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg, worden  8 starterswoningen, 6 patio woningen, 6 eengezinswoningen en 2 appartementencomplexen gerealiseerd.  Om potentiële kopers van alle informatie te voorzien die zij behoeven worden er twee informatieavonden georganiseerd. 

De eerste informatieavond vindt plaats op woensdag 28 november bij het Oranje Hotel in Meijel. Deze avond is bedoeld voor geïnteresseerden in de appartementen en wordt gehouden van 20:30 tot 22:00. De patio woningen zijn in principe reeds allemaal verkocht en de kopers krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. 

De tweede informatieavond vindt de dag hierna plaats, op donderdag 29 november. Ook deze bijeenkomst wordt gehouden bij het Oranje Hotel. Deze avond staat in het teken van de eengezinswoningen en de starterswoningen. De avond zal duren van 19:00 tot 21:00. 

Mocht u interesse hebben om de 28e en/of de 29e aanwezig te zijn meld u dan even aan. Dan verwelkomen wij u graag de 28e en/of de 29e!


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...