In de Pers: Bouwplan Beckers in Meijel kan starten

De nieuwbouw op de locatie Beckers in Meijel kan begin 2018 starten. Gemeente en projectontwikkelaar hebben een deal: Focus mag in Meijel-Oost vast 37 woningen bouwen.

Omwonenden ergeren zich al lang aan het slooppuin aan de Steegstraat en Kapelkesweg op de plek waar tot begin 2015 de frikandellenfabriek van Beckers heeft gestaan. Daar komt nu een eind aan. De gemeente is overstag gegaan met de wens van projectontwikkelaar Focus. Die wil pas de 50 woningen van Kapelkeshof (locatie Beckers) bouwen als op het naastgelegen Meijel-Oost 37 woningen mogen verrijzen.

Lees hele artikel hier


Laatste nieuws

...
02/05/2019

Op naar de volgende fase

Het puin is geruimd…

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...