Een dorp in een dorp

Kapelkeshof wordt gerealiseerd aan de rand van Meijel. Het plan heeft een uitgesproken uitstraling doordat het is gebouwd in de karakteristieke stijl van een Limburgse carréboerderij. De woningen hebben een eigen, unieke architectuur, zijn levensloopbestendig, hoogwaardig afgewerkt en qua indeling en voorzieningen volledig aan te passen aan ieders wens.

De locatie van Kapelkeshof is een plek waar veel mensen zich thuis zullen voelen: dichtbij de dorpskern en uitkijkend op buitengebied de Peel. Om ieders woongenot zo lang mogelijk te laten duren, is het voor senioren mogelijk om zorg in te kopen bij een nabijgelegen zorginstelling. Kortom: comfortabel wonen op een unieke, besloten plek aan de landelijke rand van Meijel.


Laatste nieuws

...
25/02/2019

In de pers: Einde aan woning-impasse in Meijel

Wethouder Rob Wanten verrichtte donderdag 13 december de symbolische eerste sloophandeling van boerderij Zanderink in Meijel. Met de sloop van de stallen komt een einde aan een impasse die al tien jaar duurt.

Lees verder...
...
25/02/2019

In de pers: START NIEUWE WOONWIJK KAPELKESHOF MEIJEL IN FEBRUARI

Op de locatie van de voormalige frikandellenfabriek Beckers op de hoek van de Steegstraat en de Kapelkesweg in Meijel wordt de nieuwe woonwijk “Kapelkeshof” gerealiseerd.

Lees verder...
...
19/02/2019

In de pers: Onderzoek: woonzorgcomplex in nieuwbouwproject Kapelkeshof Meijel

In het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel komt mogelijk een woonzorgcomplex voor gehandicapte jongvolwassenen. De realisatie van het ‘dorp in een dorp’ op de plek van de oude ‘frikandellenfabriek’ van Beckers vordert gestaag.

Lees verder...
...
01/10/2018

Informatieavonden Kapelkefhof 28 & 29 nov 2018

Save the date! Het was even stil rondom het nieuwbouwproject Kapelkeshof in Meijel, maar eind november vinden er twee informatieavonden plaats met betrekking tot de woningen en appartementen.

Lees verder...